Hangat Hangin Hangit

Recently we move to new Facebook Group with new features. Comparison FB lama n baru leh click sini. Sambutan amat menggalakkan. Thanks you all sbb menerima perubahan ini selaras ngan halatuju FB (apsal ayat aku macam talbloid news je ni haha.. kita kasi test.. huduh sangat or reader leh terima hehe)

Hangat

Apa yang hangat? Pada yang suka dapat update2 news ala2 gossip artis tu mari lah join FB Group baru DO ni. Bulan lepas OCTOBER 2010, dalam fb group memula infor mengatakan Phase 2 and Phase 3 akan disekalikan and ada orang call DO yang they all sedang prepare surat penyerahan kunci expected bulan NOVEMBER ni.

Hangat

Continue reading “Hangat Hangin Hangit”