Salam Eid Fitri 2010


Greeting

Assalamualaikum and Hello everyone.

Its been a while. And dah pun hampir ke penghujung Ramadan Al-Mubarak. Moga Ramadhan kali ini lebih bermakna and lebih baik dari Ramadhan2 yg lepas. Giler sebenarnya memacam leh aku update daripada buat kueh mueh, hias rumah, buka pose sana sini, supdek, sahur.. ishh memacamlah .. tapi takpe later2 kita sharing n caring.

Finding

I just found out my current company no longer ‘block’  dataranotomobil.com but still block my other domain. This is one of the major reason I turn off to update my current website as often as possible. But the most exciting part will happen next month..

Celebrating

Anywayyyyyyy, SELAMAT EID FITRI to all muslims and Malaysian whom celebrate during this festive season.  Drive safely to your kampung. Get a good night sleep. Continue eat healthy food. Be nice on the road. Take lots memorable pictures!!

Here some clip to give you some Raya mood….

Desc: Selagi hayat dikandung badan, tak kan putus tali persaudaraan.

Mengunjungi keluarga di kampung pada Hari Raya adalah satu amalan dan ini menggambarkan betapa eratnya tali persaudaraan. Dalam iklan ini, kita dapat melihat kekukuhan jalinan kekeluargaan tanpa mengira perbezaan budaya dan keturunan. Ikutilah kisah perjalanan seorang wanita Cina yang pulang ke kampung untuk menyambut Hari Raya dengan keluarganya yang berketurunan Melayu.

credit pic from JomConteng

4 Replies to “Salam Eid Fitri 2010”

  1. bro Rul,
    salam..1stly thanks coz update this Blog.and.salam after eid dulfitri..xde good news ke pasal DO..
    or pusing2 kt office depa..
    diorang promise nk bg kunci hujung bln 10..ni..dgr cite.le …
    utk sbgian apart ..tu..
    betul ke?..

  2. Salam.

    – mummy, kalau nak cari rumah untuk disewa kepada bebudak itm bgtahu ok. Rasanya macam nak sewakan.

    – ada baca komen pasal rumah teres kat sek 16? kat mana tu ye?

    – harini baru bukak web DO. dah lepas perjumpaan dengan warga DO. next time kot..

    -supermarket kat tengah-tengah DO tu macam takde sape nak sewa je.

    -Sales girl kat ofis tu yang rendah2 pakai tudung tu ke? selalu dok kat meja depan?

Comments are closed.