Salam Ramadhan

Salam and selamat sejahtera to all DO and going-to-be DO citizen

Firstly

Sorry for the lack of updates. Nothing new info go through me. Also thanks to members whom already join FB DO group and contribute comments and info.

I know most of you eager to know the current status. So am I. If any of you have event tiny info do inform us on FB group or just email to dataranotomobil[at]gmail.com. Your contribution much appreciated.

Secondly,

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak to all muslim especially for DOs peeps. Doa lah bebanyak moga apartment kita cepat siap. Sempena menyambut Ramadhan ini juga saya pohon sepuloh jari mohon maaf jika ada tersalah taip, tersilap kata, budi bicara .. salah info ke.. kurang update ke…buang masa n karen korang ke… apa2 je lah… harap di maafkan. Saya seperti anda juga.. hanya lah manusia biasa yang plan nak duduk rumah ni dari awal tahun tapi sampai la ni tak sempat2 lagi merasa duduk umah sendiri. huhuhu.. huwaaaaaaaaaa…

Thirdly,

Akan tiba masanya (suppose bila dah ramai duduk phase 2).. Blog DO memerlukan sukarelawan untuk me-maintain DO blog ini dan juga FB-DO. Mana2 pihak yang sudi menghulurkan bantuan (anything) or buah fikiran leh la menghubungi saya melalui email dataranotomobil[at]gmail.com.

Lastly,

Moga kita semua mendapat keberkatan menyambut bulan yg mulia ini.. aminnn