10 tips for Amazing Interior Design

Pastinya ramai dah menelaah majalah, buku-buku, search kat internet pasal interior design. Ye la kan rumah dah nak siap; ada yg dah dapat CF ada yg masih tunggu CF (mcm aku). Especially kaum wanita.. sure dah imagine memacam. Yg hardcore lak gi IKEA ke, tgk design2…. nak tu nak ni.. masak la korang kaum suami.

Aku pun tak terlepas dari berimaginasi apa nak bubuh kat umah… so dua tiga tahun menunggu ni ada la jugak barang2 aku dah beli khas untuk deco umah ku. Kali ni aku nak share skit bahan bacaan yg aku ada baca pasal panduan nak deco rumah. Lepas baca ni aku sure korang pikir 2~3 kali dan mereview semula idea2 korang 🙂

Continue reading “10 tips for Amazing Interior Design”