Domain+Hosting Renewed

Salam n welcome…Lama tak ngupdate; yet hopefully project bulan April berjaya dilaksanakan n ada progress.

[RECENT UPDATE]

  1. Follow us – link fb, data feed rss, youtube acc, twitter with cute icon
  2. additional horizontal image under DO logo; soon i think better be merge together with the logo
  3. Promo n Sales widget section
  4. Rounded tab (applicable for Firefox and Safari browser.. IE see flat square tab)
  5. background tweak and backups

[CADANGAN]

Antara cadangan daripada DO readers  (thank ^_^ )

  • post tempat2 menarik kat Shah Alam tuh;  <— pls suggest mana tempat best – tempat makan sedap? kawasan riadah? kedai yg murah?
  • Timeline DO <– ye aku dah masukkan dalam itinerary plan bulan April 2010; kepada mereka2 yg ada amik gambo zaman2 DO baru nak dibangunkan, or apa2 yg berkaitan DO diharap email ke dataranotomobil[at]gmail.com, so aku leh compile (Sertakan tarikh shoot jika boleh) <— ala2 buku sejarah DO kan haha
  • Ngupdate DO regularly <—  InsyaAllah bila lapang dan rajin 🙂 Anda juga leh update dgn cara comment atau post je apa2 topic ke email DO or register pastu request jadi contributor.. FREE  jer… leh jadi penulis berjaya :))
  • Senarai keahlian DO <— leh jadi ahli dengan cara join Facebook; dah 24 orang dah join as at 29 Mac 2010.

[RENEW]

Yezzaa usia DO telah dilanjutkan; dan akan menyambut hari kelahirannya pada 12 May 2010; ulangtahun yg ke 2!

[EMAIL]

Saya dapat email daripada cik siti;

Please respons to my message cos’
last sat I was offer by the housing agent appointed by the developer  that 1 unit was rejected by bank cos the buyer loan is not approved , so that want me to purchase the apartment within a week. pls advise me

Ada sesiapa yg subject matter expert leh tolong jawab?

[SPECIAL THANKS]

Time kasih kepada rerakan commentor yg contribute byk information and update pasal DO. Tanpa korang tak idup web-DO. Mari lah kita sesama kongsi informasi … dengan ini aku add widget top commentator bulan March 2010.

Related posts:

One Reply to “Domain+Hosting Renewed”

  1. tanias bro…
    lama da tak g tengok umah shah alam..
    ada laman web ni leh share dengan lebih dekat..

Comments are closed.