Salam Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul. Aku ingat lagi 12 Rabiul Awal Tahun Gajah masa belajar kat sekolah rendah.
Korang ada baca/dapat tabloid “Selangor Kita” semalam? Aku otw pergi mesjid dah perasan dah ada akhbar distribute to each kreta yg parking luar Masjid….Hari ni dok sibuk masing2 PKR UMNO denied they have something to do with it.

Tapi serius la.. mmg open abis.. dah nama tabloid kan.. semua negative lah. Antara tajuk2nya:

  • Arak Menu Biasa di Selangor
  • Selangor Darut Urut
  • Pengakuan Mangsa Liwat Anwar

Apa lah nak jadi.. time Mulidur Rasul distribute la risalah agama islam ker.. kelebihan hari itu ke… cerita and sejarah so lagi jitu la menghayati hari besar ini. Ini asik2 nak negatif je..rr go go Malaysia.