Selamat Tahun Baru 2010

Salam

Have you achieved your 2009 resolution? Hopefully most of it successfully executed :)… Moga yg tak lepas tu bawa ke depan 2010

One of my 2009 is start duduk apartment yg aku dah beli… bulan 6.. but then tangguh bulan 12… skrg dah masuk 2010 tak lepas2 gak, so aku budget tahun ni sblm bulan 6 aku leh ‘merasa’ rumah baru.

Lain2 azam yg berkaitan tahun ni…

  • kasi update lebey skit kat webblog Dataran Otomobil. ๐Ÿ™‚ – sapa kaki menulisย  or ada blog related sila la inform aku leh quote and trackback ๐Ÿ™‚
  • jadikan pusat informasi setempat – ye la kalo aku je dok visit pejabat dia mau menyampah staff dia.. muka sama je tanya hahaha
  • more public announcement… sapa dapat latest news or harga gula kawasan setempat naik 20sen ke bagi la tau ek..

Apa2 cadangan di alu2 kan … nak kasi rojak pun ok ๐Ÿ™‚ as long as its benefits everybody ๐Ÿ™‚

rul