Today[at]D

Morning,
We need more author to post on behalf of Dataran Automobil Citizen! 🙂
If you think you would like to grab this opportunity (and know what will benefits you in long run) i welcome you.

Requirement
– must be Dataran Automobil Citizen lah…or live/buy/rent this area
– you write and post what interest you only (games/car/audio/video/cinemas etc)

Benefits
– you are mod for post and possible forum
– you can put your adv
– you are part of virtual-ajk-DA-community for events and ceremonies
– you the first to get info for discount/voucher
– you can start gossips (forum only ahh… the off blognews for off news only)

Other than that we havent think serious yet. This will be the first phase only.
2nd phase we will plan for fulll fledged community enterprise portal. Wow that sound too big. Hehe, more toward personalized and web 2.0 features.

The most important things that we would like to do is the have photo session for the first batch of Dataran Automobil citizen.

Thats all for today.

9 Replies to “Today[at]D”

  1. salam warga dataran otomobil,
    aku fikir nk sewa rumah kat datan oto ni,
    agak berapa sewa yg patut kat situ?minta pendat warga oto

  2. salam,
    aku dah check aku punya perjanjian jual beli,
    tak leh tuntut pampasan lewat siap,
    aku punya agrement 36 bulan dari tarih sign baru leh tuntut.
    so aper leh buat.korang punya agrement camner?geram gile dah ni.

  3. Salam Sofiya, aku punya agreement datenya adalah April 2007. Kalau nak tuntut sebab lewat pun after 3 years(Subdivided building: Kalau landed properties 24 months). So…lepas April 2010 baru aku boleh tuntut sebab lewat. Selepas April 2010 memang aku tuntut punya…. Apa kata korang… 10% perannum tu(kalau claim daily basis)

  4. hai warga oto..

    i pun salah seorg buyer block 8 tingkat 3..
    i selalu g check ngn opis tu tanya bile nak siap…
    untuk phase 2 i.e. block 7 – 10 selewat-lewatnya bln 3 dapat kunci..

    i punye agreement sign may 2007, so lepas tu confirm i akan claim kalo tak siap lg…
    mmg tak sabar rasanya….

  5. hi all…
    salam perkenalan pada semua..
    umah i 10-25-xx.. mengadap pasaraya.. ada sesapa berjiran ngan i?? hehe

  6. i hari2 pegi dan balik keje lalu situ.. pagi tadi banyak kereta dah park kat blok 4-6.. maybe ramai dah pindah.. blok kedai 1-3 depan pun dah start pecah dinding buat renovation.. nanti ari2 saya update di WS ini.. tq

  7. saya rasa kita kene buat proposal sikit pasal kilang plastik kat depan tu ada kuar bau yg kurang memuaskan lah waktu pagi.. yang kat kedai depan tu boleh bau la.. yg apartment maybe x bau lah..sapa ada tersedar perkara ini..

  8. yeke….sy tau la pulak sebab rumah sy berhadapan surau tingkat satu. kalu sape2 yang berdekatan tu boleh la halo halo

Comments are closed.